Datamax H-class

Nová řada tiskáren Datamax H-CLASS přináší revoluci v oblasti tisku tepelných a RFID etiket. S přihlédnutím k výjimečnému výkonu, životnosti a kvalitě tisku představuje rodina tiskáren H-class v současné době nejuniverzálnější řešení v oblasti označování etiketami. Tiskárny jsou navrženy pro velkoobjemový tisk v náročných průmyslových aplikacích. Patentovaná litinová modulární konstrukce představuje robustní sílu, umožňující později rozšířit vybavení tiskárny v souladu s vašimi rostoucími požadavky na etiketování.



Extra odolné průmyslové tiskárny

K standardním vlastnostem patří Ethernet, USB, paralelní a sériové rozhraní zajišťují snadnou konektivitu s hostitelským zařízením na různých platformách, paměť 16MB DRAM a 8MB FLASH poskytující dostatečný prostor pro hladké a plynulé zpracování nejnáročnějších aplikací a SDIO a USB sloty pro přídavnou paměť.

Návratnost vaší investice je zajištěna novou technologií IntelliSEAQTM, která monitoruje hardwarové zatížení pro dosažení  maximální životnosti tiskové hlavy. Se svou robustností, vyhovující pro nasazení v oblastech náročné výroby, expedice a zpracovatelského průmyslu, zároveň ale také precizností pro jemnou grafiku a malé etikety v elektronických aplikacích, vám tiskárny H-class usnadní vstup do nové éry automatické identifikace.

Jednotlivé typy

šíře tisku

rychlost tisku

rozlišení

H-4212

104mm

304mm/s

203dpi

H-4310

105mm

254mm/s

300dpi

Volitelné doplňky:


Termotransfer KIT

Tisk přes barvící pásu, která se zahřátím nanáší na povrch etikety. Takto potištěné etikety mají vyšší kvalitu, odolnost a několikanásobně delší trvanlivost oproti tisku na termální papír.

Odlepovací mechanismus

Zařízení, které automaticky odděluje etikety od podkladového materiálu a povolí tisk následujícího kusu až po odejmutí předchozí etikety. Minimální výška etikety: 38mm.

Výkonný odlepovací mechanismus

Odolný mechanismus schopný oddělovat polyesterové etikety i etikety s extra silným lepidlem. Minimální výška etikety: 38mm.

Střihač

Rotační mechanismus pro automatické střihání média v tloušťce 0,0635mm až 0,254mm.  Životnost střihače převyšuje 500.000 cyklů.

Bezdrátová síťová karta DMXrfNet

Interní síťová karta pro připojení do bezdrátové sítě 802.1b. Instalace karty zabere několik sekund a konfiguraci lze jednoduše provést přes čelní panel tiskárny nebo webový prohlížeč.

Karta je plně kompatibilní s bezdrátovým standardem a podporuje Direct Sequence Spread Spectrum s automatickým výběrem rychlosti 1, 2, 5.5 a 11Mbps v závislosti na prostředí. Integraci lze provést do otevřených systémů (Open System) i do systémů s možností šifrování (Encrypting) včetně 802.11b WEP Encrypting mode.

Uživatelé mohou sdílet zařízení součesně pomocí TCP/IP, NetWare®, Windows™ NT/2000/XP, Windows 9x, Peer-to-Peer, LAN Server™/Warp Server™, a LAN.

Pomocí konzoly přístupné přes TELNET, NetWare, nebo vestavěný RS232 port lze provádět diagnostiku a konfiguraci nastavení. Sériový port lze využít jako další externí sériový PrintServer. Rozhraní podporuje síťový SNMP management systém.

Karta je standardně vybavena 10baseT Ethernet rozhraním umožňujícím připojení do konvenční sítě.

Interní navíjení s vlastním napájením

Interní mechanismus pro zpětné navíjení etiket nebo podkladového materiál. Médium se navíjí na kotouče s vnitřním průměrem 76mm a vnějším průměrem 200mm.

MCL

Tiskárna opatřená MCL klientem se stává inteligentním zařízením schopným komunikovat se snímačem čárových kódů, váhou, externí klávesnicí nebo nebo s jinou periferií. MCL aplikace může zpracovat získaná data a provádět nejrůznější programové funkce, bez nutnosti PC.

OnLine snímač čárových kódů

100% kontrola čitelnosti každého vytištěného čárového kódu. Automatické znehodnocení etiket s nečitelným čárovým kódem nápisem VOID.

RFID Ready

RFID Ready tiskárny jsou připraveny pro pozdější připojení RFID modulu.

RFID modul

UHF RFID upgrade modul pro RFID Ready tiskárny s podporou protokolů EPC global a Gen2.