Sehrávání dat pro ÚČTO 2009 - z více počítačů dohromady

Stáhnout demoverzi
Stáhnout dokumentaci
Je program pro sehrání dat z několika vedlejších počítačů do jednoho hlavního počítače. Sehrává většinu datových souborů ÚČTA, mimo části Mzdy. Je vhodný pro podnikatele, kteří provozují ÚČTO na více počítačích současně a potřebují data sehrávat do jednoho počítače. Většinou se používá tam, kde se na jednom nebo více samostatných počítačích fakturuje a data se přebírají na jiný počítač pro zúčtování, případně pro centralizaci dat ze samostatných středisek firmy. Data je možno přenášet po disketách, počítačové síti nebo internetu.
Cena 750,- Kč bez DPH

Síťová verze pro ÚČTO 2009 - instalace pro počítačovou síť

icon

 

Úprava programu pro provoz v počítačové síti se sdílením dat, včetně informací nezbytných pro síťový provoz. Je vhodný pro podnikatele, kteří potřebují mít aktuální data na všech počítačích při práci v ÚČTU. Nutno mít síťový runtime PC FANDu 4.2.

Cena 750,- Kč bez DPH


Počítačová pokladna pro ÚČTO 2009 – maloobchodní prodej

Stáhnout demoverzi Stáhnout dokumentaci
Je program, který slouží k vytvoření registrační pokladny z počítače. Je to samostatný program, pomocí kterého lze vést skladovou evidenci na prodejně, markovat prodávané zboží, tisknout účtenky a vést evidenci o prodeji z mnoha přehledů. Má přímou návaznost na sklad zboží programu ÚČTO – přenos ceníku na pokladny a sběr dat o prodejích.

Při markování zboží lze položky vybírat z neustále zobrazeného ceníku, nebo zadáním kódu zboží, případně sejmutí snímače čárového kódu. Program sleduje prodej podle pokladních, jednotlivých pokladen, časový, denní a měsíční prodej. Dává informace o denních tržbách včetně DPH. Dodáváme pokladní šuplíky, zákaznické displeje a tiskárny účtenek, které s programem komunikují.

Cena 1 950,- Kč bez DPH