MS-9540 Voyager - Laserový snímač s tlačítkem GoldGate

Standardním vybavením snímače je automatická aktivace laseru. Po přiblížení předmětu s čárovým kódem ke snímači je IR čidlem automaticky aktivován dobře viditelný laserový paprsek (650 nm). U snímače MS-9520 dojde k sejmutí čárového kódu automaticky. MS-9540 umožní uživateli pohodlně si vybrat požadovaný čárový kód k sejmutí a až po stisku tlačítka CodeGate je čárový kód dekódován a výsledná data jsou odeslána do připojeného počítače nebo pokladny.



Tlačítko CodeGate umožňuje inteligentní snímání, které je vhodné pro všechny aplikace snímání čárových kódů, včetně spolehlivého výběru jednotlivých položek ze seznamu čárových kódů, zpracování dokumentace a inventarizace majetku. Oba typy mohou být používány jako ruční i jako stacionární. Voyager automaticky deaktivuje funkci tlačítka CodeGate pokud je snímač umístěn ve stojanu.


Světelný zdroj Laserová dioda ve spektru viditelného světla 650nm ± 10nm
Laser třída CDRH třída 2
Napájení 5VDC ± 0,25V
Vlhkost Od 5% do 95%
Komunikace RS-232, OCIA, klávesnice, single-klávesnice pro notebook, IBM 468x/469x, emulace světelného pera, laserová emulace, možnost USB – nastavení snadnou výměnu kabelu a přeprogramováním snímače
Rozměry 198mm x 78mm x 40mm
Znalost kódů Automaticky rozpoznává všechny běžně používané čárové kódy
Rychlost snímání 72 ± 2 skenů za sekundu