Váhy


Váhy jsou určeny pro obchodní nebo kontrolní vážení. Váhy můžete používat i pro svůj obchod nebo pokud potřebujete vážit pouze pro kontrolu.


Váhy, které od nás odeberete jsou již ocejchované. Váhy značky MoTEX jsou, jako jedny z mála značek, schváleny pro obchodní vážení s přesností na 6.000 dílků (platí pro jednorozsah), to znamená že váha MoTEX s maximální váživostí 6kg váží s přesností 1g v celém rozsahu a s maximální váživostí 30kg s přesností 5g v celém rozsahu. Dvourozsahové vážení umožňují váhy Motex s maximální váživostí 15kg, tzn., že do 6kg váží s přesností 2g a od 6kg do 15kg s přesností 5g.


Standardem je komunikace přes RS-232 vah MoTEX série R s registračními pokladnami EURO, OPTIMA. Váha s tiskem etiket MoTEX ML komunikuje s ekonomickým systémem STEREO. Do ekonomického systému STEREO lze rovněž on-line načítat hmotnost z vah MoTEX R.


SERVIS!
Námi dodaný hardware je předem nadstaven, naprogramován a otestován pro komunikaci a použití s programy STEREO a SKLAD. S hardwarem dodáváme i ovládací programy nezbytné pro jejich bezproblémovou činnost. Navíc poskytujeme k námi dodanému zařízení pomoc na naší telefoní lince HOT-LINE 582 373 023, kde Vám poradíme jak nový hardware uvést do provozu. Na přání Vám naše firma požadovaný hardware dopraví a nainstaluje přímo u Vás.