Registrační pokladny OPTIMA CR

 

Kompaktní systém OPTIMA CR byl vyvinut speciálně pro použítí v obchodech ale i pohostinství a kavárnách. Svými bohatými programovými možnostmi je předurčena k zajištění vysokého standartu při prodeji.

kolazoptima


Vysoká kvalita (Made in Germany) a příznívá cena/výkon řadí tyto výrobky mezi špičku na mezinárodním trhu.

Tyto pokladny lze použít v obchodech i stravovacích zařízeních, a to jak samostatně, tak i s napojením na program STEREO - SKLAD. Vedle funkcí shodných s obchodní pokladnou mají registrační pokladny navíc speciální funkce, např. možnost vést účty pro jednotlivé stoly, zadávat nové položky na neuzavřené účty různou obsluhou, uzavřít jen část účtenky, převádět a štěpit účtenky, platit hotově, šekem nebo kreditní kartou.

K pokladně lze připojit kuchyňskou tiskárnu, váhu, scanner, počítač atd.


SERVIS!
Námi dodaný hardware je předem nadstaven, naprogramován a otestován pro komunikaci a použití s programy STEREO a SKLAD. S hardwarem dodáváme i ovládací programy nezbytné pro jejich bezproblémovou činnost. Navíc poskytujeme k námi dodanému zařízení pomoc na naší telefoní lince HOT-LINE 582 373 023, kde Vám poradíme jak nový hardware uvést do provozu. Na přání Vám naše firma požadovaný hardware dopraví a nainstaluje přímo u Vás.