Počítačové pokladny - POS


V tomto systému je použit specializovaný pokladní program Počítačová pokladna, který na běžném počítači emuluje funkce registrační pokladny. Software buď používá data přímo z ekonomického systému (ON-Line komunikace), nebo načítá data dávkově (OFF-Line komunikace). Řešení je výhodné, pokud je Váš sortiment natolik rozsáhlý, že nelze použít registrační pokladny, nebo tehdy, kdy registrační pokladna není schopna vyhovět všem prodejním požadavkům.


Programem lze vést skladovou evidenci na prodejně, markovat prodávané zboží a vést evidenci o prodeji z mnoha pohledů. Program sleduje časový denní a mesíčné prodej, podle pokladních i jednotlivých pokladen. Samostatně se prodává s vazbou na skladové hospodářství jednoduchého účetnictví ÚČTO.
Program Počítačová pokladna je také obsažena v programu SKLAD, který je jednou z částí podvojného účetnictví STEREO a má připravenou vazbu i na jednoduché účetnictví ÚČTO. Díky svým malým nárokům na hardware umožňuje práci i na levných, méně výkoných počítačích.
PC k POČÍTAČOVÉ POKLADNĚ

SERVIS!
Námi dodaný hardware je předem nadstaven, naprogramován a otestován pro komunikaci a použití s programy STEREO a SKLAD. S hardwarem dodáváme i ovládací programy nezbytné pro jejich bezproblémovou činnost. Navíc poskytujeme k námi dodanému zařízení pomoc na naší telefoní lince HOT-LINE 582 373 023, kde Vám poradíme jak nový hardware uvést do provozu. Na přání Vám naše firma požadovaný hardware dopraví a nainstaluje přímo u Vás.