Snímače čárových kódů

Snímače čárových kódů slouží k přečtení čárového kódu a okamžitému předání informace v něm obsažené hostitelskému systému. K hostiteli (PC, pokladna, terminál) mohou být snímače připojeny kabelem nebo bezdrátově. Kabelové snímače se dodávají buď se sériovým rozhraním RS232 nebo v provedení emulátoru klávesnice, kdy se zařízení chová jako by byla snímaná data vložena z klávesnice.


Podle snímací optiky dělíme snímače na CCD a laserové. Laserové snímače mají větší hloubku čtecího rozsahu a dokážou číst velmi husté kódy. Snímače se vyrábí s různým stupněm odolnosti a krytí pro různě náročná prostředích.
V naší nabídce naleznete kvalitní snímače čárových kódu značky Metrologic. Dodáváme snímače ruční, stacionární i pultové. Je možno vybrat si snímač přesně pro daný typ použtití: CCD, laserové, jednosměrné, vícesměrné, s kabelem, bezdrátové...

SERVIS!
Námi dodaný hardware je předem nadstaven, naprogramován a otestován pro komunikaci a použití s programy STEREO a SKLAD. S hardwarem dodáváme i ovládací programy nezbytné pro jejich bezproblémovou činnost. Navíc poskytujeme k námi dodanému zařízení pomoc na naší telefoní lince HOT-LINE 582 373 023, kde Vám poradíme jak nový hardware uvést do provozu. Na přání Vám naše firma požadovaný hardware dopraví a nainstaluje přímo u Vás.