UNITECH HT630

 

Odolný přenosný programovatelný terminál s vysokým výkonem za skvělou cenu!

 

Databanka s vestavěným snímačem čárových kódů určená pro aplikace na sběr dat, jako jsou příjmy zboží, inventury, ale také prodeje jak na fakturu tak i hotově přes pokladnu skladového hospodářství.

 

Vysoce odolný, lehký kompaktní přenosný terminál pro sběr dat s vysokou spolehlivostí, flexibilitou a nenáročnou údržbou. Je vybaven interním laserovým snímačem, LCD grafickým podsvíceným displejem, fosforeskující klávesnicí a pamětí 512KB až 8,5MB SRAM s ohledem na požadované množství uložených dat. Paměť nelze dodatečně rozšiřovat! Terminál je napájen pomocí Li-ion baterie, která vydrží až 4 hodiny nepřetržitého provozu.

 

Komunikace mezi PC a HT630 probíhá přes komunikační stojan, který souběžně nabíjí baterii v terminálu. Komunikační kabel s RS 232 rozhraním a napájecí zdroj jsou součástí dodávky.

 

SERVIS!

Námi dodaný hardware je předem nadstaven, naprogramován a otestován pro komunikaci a použití s programy STEREO a SKLAD. S hardwarem dodáváme i ovládací programy nezbytné pro jejich bezproblémovou činnost. Navíc poskytujeme k námi dodanému zařízení pomoc na naší telefoní lince HOT-LINE 582 373 023, kde Vám poradíme jak nový hardware uvést do provozu. Na přání Vám naše firma požadovaný hardware dopraví a nainstaluje přímo u Vás.


Vlastnosti:

  • Vysoká odolnost proti nárazu a vodě (IP54)
  • Operační teplota -5 až 50°C
  • Ergonomický design, hmotnost pouhých 230g
  • 27 fosforeskujících alfanumerických kláves
  • Li-ion baterie s kapacitou 12 hodin pohotovostního režimu

 

Uvedené ceny jsou pouze orientační, pro aktuální ceny nás prosím kontaktujte.

Software:

Podprogram pro komunikaci UNITECH – STEREO (v ceně terminálu) 1.500,-Stáhnout dokumentaci

Mobilní skladník 7.500,-

Mobilní skladník je software, který umožňuje vytvářet příjemky, výdejky (po jednotlivých dokladech), inventuru skladu a následně data přenést do programu STEREO - SKLAD.

 

Součást dodávky tvoří:

Terminál, Li-ion bateriová sada, komunikační a dobíjecí kabel, manuál na CD, software. Komunikační stojan není zahrnut ve výše uvedených cenách (stojan = 1990,-Kč bez DPH)!